CompassNature on pohjoismainen yritys, joka sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Tavoitteenamme on tehdä laadukkaasta erävarustuksesta edullista kaikille. Huomasimme, että valtaosa ulkoilu- ja eräliikkeistä veloitti äärimmäisen korkeita hintoja tuotteista ja palveluista, jotka todellisuudessa maksoivat vain murto-osan pyydetystä hinnasta. Tämä on ongelma, ja päätimme tehdä asialle jotain.


Ruotsalaisen taustamme ansiosta meillä on laajaa kokemusta Pohjoismaiden vaihtelevasta ja haastavasta luonnosta: sen kauneudesta ja tarjoamista koettelemuksista. Olemme intohimoisia ulkoilun harrastajia ja tiedämme, millaisia vaatimuksia Pohjoismaiden luonto asettaa retkeilijöille. Tiedämme myös, että jos varustuksemme kestää Pohjoismaiden ankaria sääolosuhteita, se kestää kaikki sääolosuhteet.

Nykyään vastuullisuudesta puhutaan paljon, mutta meille se on ollut olennainen osa liiketoimintaamme jo vuosikymmeniä. Valitsemme valikoimaamme tarkoin, koska haluamme myydä vain luotettavaa varustusta, joka tuo iloa useiksi vuosiksi.

ARVOJAMME

Paras palvelu

Meitä on kutsuttu monilla nimillä - asiantuntijoiksi, harrastajiksi, ulkoiluhulluiksi, eräjormiksi, kuiskaajiksi ja niin edelleen. Suurin osa meistä viettää päivämme ulkona tai suunnittelee seuraavaa seikkailua luonnossa. On todennäköistä, että tapaat meidät poluilla, metsissä, vuorilla, vesireiteillä, rannoilla tai aalloilla. Oleellista on, että kuten sinäkin, mekin olemme intohimoisia ulkoilijoita. Joten olemme täällä kuuntelemassa, antamassa sinulle rehellisiä ja päteviä vastauksia kysymyksiisi varusteista, niiden käytöstä ja paikoista, joissa voit niitä hyödyntää - ymmärrämme, kuinka tärkeää seikkailusi on, koska olemme olleet siellä.

Parhaat varusteet

Kun kyseessä ovat varusteemme, etsimme aina parasta laatua, suorituskykyä ja vastinetta rahoille. Valitsemme käsin vain parhaiden ulkoiluvarusteiden ja vaatteiden valmistajia sinulle. Tiedämme, että teknologia kehittyy, ja niin teemme mekin; pysymme ajan tasalla uusimpien ja parhaiden varusteiden suhteen, samalla huomioiden myös testattu ja toimivaksi todettu teknologia - tämä on yksi perusarvoistamme.

Yhteisö

Me, Compass Nature, olemme osa yhteisöjä, joissa elämme, työskentelemme ja leikimme. Olipa kyseessä sitten rannikko tai vuoret, vesi jota juomme tai ilma, jota hengitämme, olemme sitoutuneita tekemään positiivisen eron. Meidät löytää mukaan auttamassa muita ja osallistumassa missä vain voimme. Autamme esimerkiksi polkujen kunnostuksessa, vesistöjen puhdistuksessa, sekä tuemme lapsia ja sairastavia, jotta kaikki voisivat kokea luonnon ja ulkoilun parantavan voiman.

Kuka me olemme?

Olemme kiipeilijöitä, laskettelijoita, melojia, pyöräilijöitä, patikoijia, surffaajia ja juoksijoita. Meitä yhdistää intohimo moderniin ulkoilmaelämään, intohimo, joka on niin vahva, että halusimme luoda yrityksen, joka perustuu omien polkujemme kulkemiseen ja rakkauden jakamiseen. Ensimmäinen tunnuslauseemme oli "Meillä on kompassi - lisää vain luonto" ja yritys nimettiin tuolloin Compass Natureksi..

Kuinka aloitimme?

Matkamme alkoi Tukholmassa, Ruotsissa vuonna 2020, samassa kaupungissa, jossa pääkonttorimme sijaitsee edelleen. Alusta alkaen olemme kasvaneet yhdeksi Ruotsin suurimmista ulkoiluvaatteiden ja seikkailuvarusteiden verkkokaupoista, ja olemme laajentaneet toimintaamme myös muihin maihin.

Auta meitä kehittymään

Rakastamme seikkailua ja pyrimme olemaan kauppa modernille ulkoilmaelämälle. Kauppa, jolla on laaja valikoima, henkilökohtaista palvelua ja jossa ostosten tekeminen on hauskaa. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan seikkailuun liittyvät unelmasi. Onnistumisemme riippuu vain sinusta, joten voit vapaasti olla mukana ja vaikuttaa.