Palauttaa

Käytäntömme on voimassa 14 päivää. Jos 14 päivää on kulunut pakettisi toimittamisesta, emme valitettavasti voi tarjota palautusta tai vaihtoa.

Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava uudessa kunnossa, hyvin pakattuna ja alkuperäispakkauksessa.

Tuote on lähetettävä meille takaisin mahdollisimman pian, ja sinun vastuullasi on varmistaa, että palautus saapuu meille 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin ilmoitit meille peruutusoikeudestasi. Tuotteen tulee olla hyvin pakattu, uudessa kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan.

Jos haluat aloittaa hyvityksen tai palautuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: Support@CompassNature.com.

Älä palauta ostosta lähettäjälle.

Ei-palautettavat tuotteet

Tietyt terveys- ja hygieniatuotteet, kuten sukat, kompressiosukat, kasvonaamarit/päähine ja kompressiosukkahousut, eivät ole palautuskelpoisia, ellei pakkaus ole avaamaton ja tuote on täysin käyttämätön. Esimerkiksi viiden kompressiosukan pakkauksen on oltava käyttämätön, jotta pakkausta voidaan pitää avaamattomana. Näitä tuotteita ei voi vaihtaa toiseen kokoon, jos niitä on käytetty.

Eräalennus

Kun käytät irtomyyntialennustamme, alennus ei enää ole voimassa, jos yksi tai useampi tuote palautetaan. Tämä korjataan ennen kuin käsittelemme hyvityksesi.

Esimerkki: Jos ostat viisi tuotetta ja saat 20 % alennuksen, mutta palautat kaksi tuotetta, 20 %:n alennus ei enää koske ostosta, ja hyvitystä mukautetaan automaattisesti ennen sen myöntämistä.

Palautuksen suorittamiseksi tarvitsemme kuitin tai ostotodistuksen. Älä lähetä ostoksiasi takaisin valmistajalle.

Osittaiset palautukset

Tietyissä tilanteissa myönnetään vain osittaisia palautuksia (tarvittaessa).

Jos palautus hyväksytään, se käsitellään, ja hyvitys tehdään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutapallesi tietyn ajan kuluessa.

Ei-hyväksytyt palautukset

Jos tuote palautetaan meille vahingoittuneena, käytettynä tai sopimattomassa kunnossa tai jos edellä mainittuja ohjeita ei ole noudatettu, emme voi tarjota hyvitystä, ja meidän on ehkä lähetettävä tuote takaisin sinulle (olet vastuussa toimituskuluista). Vaihtoehtoisesti voimme harkintamme mukaan pienentää hyvitystäsi vastaamaan tuotteen arvon alenemista.

Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset

Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen.

Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi; voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin palautuksesi on virallisesti lähetetty.

Ota seuraavaksi yhteyttä pankkiisi. Palautuksen kirjaaminen kestää usein jonkin aikaa.

Jos olet tehnyt kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: Support@CompassNature.com.

Vaihdot

Vaihdamme tuotteita vain, jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneita. Jos haluat vaihtaa sen samaan tuotteeseen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen Support@CompassNature.com.

Toimitus

Olet vastuussa omien lähetyskulujesi maksamisesta tuotteen palauttamisesta. Toimituskuluja ei palauteta.

Riippuen asuinpaikastasi, vaihdetun tuotteen perille saapumiseen kuluva aika voi vaihdella.

Jos lähetät palautuksen meille, suosittelemme käyttämään jäljitettävää lähetysvaihtoehtoa. Olet vastuussa tuotteesta, kunnes se saapuu meille, myös kuljetuksen aikana. CompassNature ei hyväksy tuotteita, jotka lähetetään postiennakolla tai perintämaksulla. Palautuksen avustamisen varmistamiseksi suosittelemme säilyttämään kuitin ja seurantanumeron siltä varalta, että pakettisi katoaa, sillä ilman näitä tietoja emme voi auttaa sinua palautuksen kanssa.

Lunastamattomat paketit

Lunastamattomat tuotteet palautetaan meille. Kaikista paketeista, joita ei ole lunastettu, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta palautuslähetyksen, hallinnolliset kulut ja käsittelykulut, jotka ovat tällä hetkellä 29,99 EUR. Jos tuotteen hinta ei ylitä 29,99 EUR, pidätämme oikeuden pidättää koko ostosumman.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sähköposti: support@CompassNature.com
Puhelin: +44 7441427081.

Jos haluat käsitellä palautuksia Euroopassa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@CompassNature.com ruotsalaista osoitetta varten. Pyrimme ratkaisemaan ongelmasi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti varmistaaksemme tyytyväisyytesi.

Palautusosoite:
PU LAN COMMODITY TECHNOLOGY CO., LTD
PL-DROPSHIPPING R12 Victoria Mall No 125 GuanHui Road, ZhangMuTou Town,
Dongguan City, Dongguan Province 523000, China.